SON EKLENENLER

TAŞERONA 'JET' EMEKLİLİK!..

Taşerona 'Jet' Emeklilik!..
16 Şubat 2019 11:47

Kadro alan taşeronların emeklilik sorunuKadro alan taşeron işçilerle şimdi de emeklilik sıkıntısı yaşanıyor. Kamu kurumlarında kadro alan taşeron işçilerin emekliliği gelenler emekliliğe sevkediliyor. Bu durum binlerce işçinin zor durumda kalmasına yol açtı.Bu konuda bir çok kamu kurumu tarafından yazılmış yazı bulunuyor. Bu yazılardan birisi de Mersin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilgili kurumlara gönderildi.Yazıda, yasal düzenleme gereği, emekliliği gelen sürekli işçilerin emekli edileceği kaydedildi.

İŞTE O YAZI: 

tasw.jpg

MEMURLARA HABER

AKADEMİ DÜNYASI SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Ahmet
Kardeşim tamam herşey iyide yarım yamalak kadro verdiniz yinede herşey idarenin insiyatifinde 10 ay çalışıyoruz tam işler iyi derken 2 ay boş herşey alt üst ondan sonra benim gibi emekliliği yakın insanların sanki eceliymiş gibi bekliyorlar yakamızdan tutup atmak için bumu kodro bumu elinizi vicdanınıza koyun birazda Allah korkusu varsa eminim sayın cumhur başkanımız bizi anlayacaktır
Kit Taşören işc
Tayyip başkan kadroyu verdik diyor hala eti madene kadro gelmedi yalan söyleyipte vatandaşla dalga geçmeyin vereceksiniz adam gibi daimi devlet kadrosu verimde büyüklüğünüzü görelim Taşören kadro değil daimi devlet kadrosu istiyoruz mitlere.
Özgür
Karayolları ndaki kadrolu emekliliği gelmiş işçilerinde emekli edinde temizlik olsun
SON EKLENEN HABERLER