SON EKLENENLER

İŞTE ÜÇ MESLEK GRUBUNUN MAAŞLARI! ÖĞRETMEN ,HEMŞİRE ,POLİS...

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından öğretmen maaşlarına yapılacak zam oranı da belli oldu. Öğretmenlerin maaşlarına temmuz ayında yüzde 5 toplu sözleşme zammının yanı sıra yüzde 1.01 enflasyon farkı yansıyacak. Peki zamlı öğretmen maaşları ne kadar oldu?
03 Temmuz 2019 17:13

Binlerce öğretmenin merakla beklediği Temmuz 2019 öğretmen zamlı maaş oranları belli oldu. TÜİK'in açıkladığı enflasyon verilerine göre öğretmenlere yüzde 5 zammın yanı sıra yüzde 1.01 orarında enflasyon farkı yansıtılacak. Öğretmenler zamlı maaşlarını 15 Temmuz’da alacak.

ÖĞRETMEN MAŞLARI NE KADAR OLDU?

Bu yılın ilk altı ayında 4 bin 737 lira alan öğretmenin (1/4) maaşı 5 bin 22 liraya yükseldi. 2 bin 926 lira alan emekli öğretmenin maaşı ise 3 bin 102 liraya yükseldi.

İşte zamlı hemşire maaşları..

2019 yılının ikinci altı ayında hemşirelerin alacakları zamlı maaşlar açıklandı. Üniversite hastaneleri, dispanserler, özel sağlık kurumları, fabrikalar, okullar gibi pek çok alanda çalışan hemşirelerin temmuz zammıyla birlikte maaşları ne kadar olacak? Hemşirelerin zamlı maaşları ile ilgili bilinmesi gerekenler haberimizde…
TEMMUZ ZAMMIYLA BİRLİKTE HEMŞİRE MAAŞLARI NE KADAR OLDU?

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur zamları da belli oldu. Peki Temmuz’da hemşirelerin maaşı ne kadar oldu? Memura temmuz ayında yüzde 1.01 enflasyon farkı verilecek. Memur ve memur emeklisi yüzde 6.01 zam alacak. Bu oranlara gere en düşük hemşire maaşı 4.595 liradan 4.871 liraya yükselecek.

Polis memuru maaşı ne kadar oldu?

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından polis maaş zammı belli oldu. TÜİK 6 aylık enflasyonu yüzde 5.01 olarak açıkladı. Toplu sözleşme gereği, yılın ikinci yarısı için, temmuzda yüzde 5 zam verilmesi bekleniyor. Zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Temmuz'da almaya başlayacaklar.

POLİS MAAŞI NE KADAR?

Polis maaşları zam sonrası değişti. Buna göre yılın ilk 6 ayında 5 bin 375 lira maaş kazanan polis maaşı 5 bin 698 liraya yükseldi. Emekli polis memuru maaşı ise 3 bin 26 liradan, 3 bin 208 liraya yükseliş gösterdi.

SGKREHBERİ

AKADEMİ DÜNYASI SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER