SON EKLENENLER

AŞIRI SU İÇİYORLAR DİYE 10 BİN DEVEYİ KATLEDEN AVUSTURALYA'DA BUGÜN...

Canberra bölgesinde, ceviz büyüklüğünde yağan dolu yüzlerce araca zarar verirken, yaşamı da olumsuz etkiledi. On binden fazla deveyi fazla su içiyor diye katleden Avustralya'nın, yaşadığı doğa felaketleri son bulmuyor.
21 Ocak 2020 18:33

Eylül ayından bu yana orman yangınları ile aylarca mücadele eden ülke, bu sefer şiddetli yağış ve fırtınayla mücadele ediyor.

CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞDI

Canberra bölgesinde, ceviz büyüklüğünde dolu yağışının etkisini gösterdiği öğrenildi. Dolu sonrası yüzlerce araç ve binada hasar oluşurken, Avustralya Acil Durum Ajansı, dolu fırtınasından sonra yaklaşık 1.200 acil yardım talebi aldıklarını belirtti.

DHA

AKADEMİ DÜNYASI SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
yavuz yavuz
tüm kafırler imansız olarak hem dunyada ,hemde dırıldıyınde cehennemde yanacaklar,muslumandıye gecınenler tam kulluk vazıfesnı yapmıyor,,dunyadan ahırete gıden kadınlar,çogu cehennemde yanacak bazı kafırler bazı musluman kadınlar,zınadan zevkten ,cehennem zevkını çeksınler,
Ali b_
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
ibrahim
Araf Suresi, 73. ayet: Semud (toplumuna da) kardeşleri Salih'i (gönderdik. Salih:) "Ey kavmim, Allah'a kulluk edin, sizin O'ndan başka İlahınız yoktur. Size Rabbinizden apaçık bir belge (mucize) gelmiştir: Allah'ın bu dişi devesi size bir belgedir; onu salıverin de Allah'ın arzında otlasın, ona bir kötülükle dokunmayın, sonra sizi acı bir azap yakalar" dedi. Şems Suresi, 14. ayet: Fakat, onu yalanladılar, deveyi yere yıkıp öldürdüler. Rableri de günahları dolayısıyla 'onları yerle bir etti, kırıp geçirdi'; orasını da dümdüz etti.
Umut
Araplar kadar kafanıza taş düşsün. Deve olayını dine bağlamışlar hemen. Peygamberin kaçtığı mağaranın girişi gibi allah sizin de beyninizi ağ ile kaplamış.
ayhan
çindehayvan katliamı avustural yadada şimdiçinhalkı yerdesürünüyor köpekgibihavlıyolar vürüsten
M. selim polat
Allah daha büyük afetler versin.
Hayvan severim!
Alın size su. Develere yaptığınızın cezası bu dünyada son bulmuyorsa diğer dünyayıda düşünün. En basitinden kim bilir o zaman develer size ne yapacaktır?..!
bedel yıldız
develeri katliam yaparsanız allahda size katliam yapar ?Allah’ın elçisi onlara, “Allah’ın devesine ve onun su içme hakkına dokunmayın” demişti. Onlardan Allah'ın elçisine verdiği "fey'e" gelince, ki siz buna karşı (bunu elde etmek için) ne at, ne deve sürdünüz. Ancak Allah, elçilerini dilediklerinin üstüne musallat kılar. Allah, herşeye güç yetirendir.
zeynep
saçma saçma yorumlar yazılmış . bir kere o yangını insanlar çıkartı . o ALLAH karşı çıkanlar içinde yani ortak koşanlar içinde ALLA diyor ki herşeyi afederim am şirk asla . sizin dininize bir şey demiyorum istediğniz dini yaşayabilirsiniz fakat sizde ALLAH inana insanlra hakaret edemesiniz sizinde buna hakkınız yok .ayrıca siz merak etmeyin hayvanlar ALLLAHIN sesiz kulları onlar ALLAH ve peygambere inanırlar onlar cennete giderler
ya hehe
ALLAH c.c. gazabı daha ahirde bunları bekliyor musluman kardeşlerimi tenzih ederim selametle
kerim
10000 deve nin kesilmesinin cezası olarak 1 milyon hayvanın yanarak ölmesimidir. Bence siz daha Yaratıcınızı tanımamışsınız.
emmi
ha gayret bu gidişle müslüman olurlar.
Fatih
Allah bazı cezarı hemen bazısını sonra verir sanmaki cezasızdır. bir köyde küçük bir suçun cezasını muhtarcerir ama cinayet işlerse cinayetin cezasını köyde değil mahkenede verilir. bazı cezalar burada verilir bazı cezalar tehir ile ahirete kalır. Ama mutlaka bir cezası vardır.
nane
dünyanın her yerinde ülkemizde yaşadığımız şehirlerde her 'ALLAHIN GÜNÜ' HIRHIZLIK CİNAYET ve HAYVANINDAN İNSANINA TECAVÜZÜN AKLINIZI OYNATTIRACAK 'HER ÇEŞİDİ' yaşanıyor.... bırakın artık 'etme bulma dünyası' hikayelerini... DÜNYADA YAŞANAN HERKÖLÜĞÜN CEZASI İLAHİ BİR GÜÇ TARAFINDAN ANINDA VERİLSE İDİ :) HALA BUNLAR YAŞANIYOR OLUR MUYDU?!........
Sıradan
"Deve kestikleri için" insanaları cezalandıran Allahınız bu felaketler ile insanlardan çok bitki ve hayvanlara zarar veriyor?
Ayhan
Tabii ki şunu çok unuttuk her şeyin yani her canlının rızkını veren Allah'tır bu dünyayı yaratan odur ama Bizler azdık işte bu felaketler başımıza geliyor
Yahya
İstanbul da deve kesilmediyse insan kesilmiştir fuhuş yapılmıştır uyuşturucu ile insan zehirlemişlerdir de dolu yağmıştır olamaz mı
uli
develeri kestiler diye dolu yağdı ormanları yandı. burada neden dolu yağdı depremler oluyor ? aynı gerizekalı zihniyetle bunada bir kılıf uydurun. Biz ne yaptıkta bunlar yaşandı ?
Metin Özt
CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞIŞI , 2 SENE ÖNCE İSTANBUL'DADA YAĞMIŞTI., O TARİHLERDE İSTANBULDA DEVE'LERMİ KATLEDİLDİ ACABA. .!!!!!!!!!!
ŞÜKRÜ
İNSANDA ALLAH KORKUSU YOKSA HER TÜRLÜ FELAKETEDE RIZA GÖSTERECEK AVUSTIRALYADA 10 BİN DEVENİN GÜNAHINI ÇEKİYOR
Ömer
Allah nurunu tamamlıyacaktır
ahmet
hut suresi 63 64 okuyun allah oldürmeyin zulüm etmeyin diyo siz ne yaptınız bunlar azbile allah sizi deve sidigine muhtac etsin inşaallah
bh
Develerin rızkını Hz. Allah gönderiyor. Siz bizim sularımızı içiyor diye develerin rızkına göz koydunuz belanızı da buldunuz. Hz. Allah her şeye kadirdir.
şaban kara
nasıl olurda onbin deveyi katilam yaparsız hiç merhamet vicdan yokmu öğleyese bir uyarı allah hım billir
Recepali
İhh o develeri katletmek yerine ortak bir çalışmayla dünyadaki yoksul ve aç olan ülkere servis edelim dediler adamlar burunlarından kıl aldırmadı. Kendi insanından ırkından başka kimseyi düşünmeyenin hali böyle olur. Kısacası merhamet etmeyene merhamet edilmez
MAHONİ
avustralyaya daha önceden hiç dolu yağmıyormuymuş?
Bekir
Rabbimizin yarattıklarını sebepsiz canlarını kiyanlar siz rahatmi yatacaktiniz bunlar az bile size
Şükrü
Kendinize gelin hayvanları katletmeyi bırakınnnnnnnnn.
SON EKLENEN HABERLER